Това заяви министър-председателят Нафтали Бенет по повод намаляването на центровете за тестване,

...
Това заяви министър-председателят Нафтали Бенет по повод намаляването на центровете за тестване,
Коментари Харесай

В Израел може да се стигне до заразяване на близо 40 процента от населението с коронавирус по време на настоящата Омикрон вълна

Това съобщи министър-председателят Нафтали Бенет по мотив намаляването на центровете за тестване, предава БНР.

" Данните, показани на съвещанието на кабинета, демонстрират, че тук, в Израел, общо сред 2 и 4 милиона жители ще бъдат инфектирани по време на актуалната Covid вълна ", написа Бенет в своя акаунт в Twitter. В Израел, който е страна с население от към 9 500 000 души, през последната седмица броят на инфектираните се е нараснал съвсем 4 пъти спрямо миналата. В събота министерството на опазването на здравето заяви за 17 518 нови инфекции.

Днес Израел започна да позволява имунизирани гости в страната, шест седмици откакто затвори напълно границите си в опит да се приготви за неизбежната пета вълна от случаи на коронавирус посредством имунизиране и приемане на медикаменти. Данните на израелското министерство на опазването на здравето демонстрират, че повече от 4 милиона и 300 хиляди израелци са изцяло имунизирани с три инжекции. В Израел официално са регистрирани повече от милион и половина случая на Covid, в това число 8 269 смъртни случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР